A Transindex huszonkét éve jött létre, egyetemisták voltunk és idealisták. Változtunk, de csak annyiban, hogy ma már nem vagyunk egyetemisták.

Annak idején, ha kérdeztél, kaptál egy hosszú választ és az emberek alig várták, hogy elmondhassák a véleményüket. Később, ha kérdeztél, kaptál egy rövidebb, kimért választ és véleményt már csak óvatosan mondtak az emberek. Most, ha kérdezel, választ szinte alig kapsz, a véleményükért pedig egyre kevesebben mernek felelősséget vállalni. Soha nem volt még ilyen nehéz fenntartani a Transindex projektet, mint most. Talán pont ezért, soha nem volt még ekkora szükség a Transindexre, mint éppen most.

Fontos neked, hogy minden nap meg tudd nyitni a Transindexet? Olvastál egy jó cikket nálunk, amit máshol biztosan nem találsz meg? Támogasd te is a munkánkat!

Eljutottunk ahhoz a ponthoz, hogy a Transindex fenntartása nélkületek, olvasók nélkül már nem lehetséges. Ahhoz, hogy a portálunk további működését biztosítani tudjuk, szükségünk van a ti adományaitokra is. A támogatásként kapott összeg mértékéről és a Transindex költségvetéséről a továbbiakban rendszeresen beszámolót készítünk és közlünk majd. Ha lehetőséged van rá, kérünk támogass minket akár havi rendszerességgel! Légy egyike annak a 600 olvasónknak, aki havonta rendszeresen utal 50 lejes (10 eurós) támogatást, és akkor a Transindex a már meglévő forrásaival együtt tovább tudna működni!

A rendszeres havi támogatás utalásának aktiválása esetén 28 naponként vonódik le a EuPlatesc szolgáltatáson keresztül a kiválasztott összeg. Az aktiválás után bármikor leállíthatja a havi támogatást, ehhez csak egy mailt kell küldenie az office@transindex.ro címre, vagy kérheti közvetlenül az office@euplatesc.ro címen is. (Ehhez jó elmenteni és megjegyezni az aktiválásnál kapott kódott.)

Támogathatod a Transindexet kiadó egyesületet (Média Index Egyesület) akár banki átutalással (adomány/donatie megjelöléssel), vagy online bankkártyás fizetéssel (EuPlatesc) és PayPallal is – ez utóbbi esetben az euróban történő kifizetést kell kiválasztanod.

Ha van egy céged, akkor további lehetőség az adódból leírni egy összeget, vagyis támogathatsz minket a profitadód 20%-ával vagy az üzleti forgalmad 0,5%-val, anélkül, hogy neked ez bármibe is kerülne: ezzel kapcsolatban is szívesen nyújtunk bővebb tájékoztatást.

Azzal is támogathatod a munkánk, ha a közösségi oldalak helyett inkább nálunk hirdetsz: kérésre kedvezményes árajánlatot küldünk a számodra, és garantáljuk, hogy egy tájékozott és nyitott közönség, egy exkluzívabb célcsoport ismerkedhet meg a szolgáltatásaiddal, termékeiddel.

Bármilyen kérdésed van, írhatsz nekünk az office@transindex.ro címünkre.

Köszönjük, ha segíted a munkánkat!

Havi rendszeres támogatás

Egyszeri támogatás

20.00 lei150.00 lei

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Közvetlen banki átutalás

A támogatást utalhatod közvetlenül a bankszámlánkra is, internet banking szolgáltatáson keresztül. Kérünk, hogy ez esetben tüntesd fel, hogy a küldött összeg adomány (donatie)! Adataink, amiket használhatsz:
 
LEJ: RO21OTPV200001109150RO04, OTP Bank Romania
HUF: RO09OTPV200001109150HU01, SWIFT: OTPVROBUXX
EUR: RO59OTPV200001109150EU01
Asociatia Media Index, C.I.F: 13901689

További információk

Támogatás

20 RON, 50 RON, 100 RON, 150 RON